Installatör & återförsäljare av värmepumpar

Speciellt utbildade inom värmepumpar

Vid köp av en ny värmepumpsanläggning är trygghet och kvalité på såväl produkt som installatör extra viktig och vi ställer höga krav på våra montörers kompetens. Vi är en auktoriserad återförsäljare och installatör för IVT.

Välj rätt värmepump

Bergvärme, jordvärme, luft/vatten, luft/luft och frånluft

En seriös installatör och återförsäljare av IVT värmepumpar. Vid köp av en ny värmepumpsanläggning är trygghet och kvalité på såväl produkt som installatör extra viktig och vi ställer högt krav på våra montörers kompetens. Vi som certifierat IVT center servar och underhåller alla våra installationer så du kan vara trygg och tänka på annat.

Installatör och återförsäljare IVT

Som installatör och IVT-återförsäljare är vi speciellt utbildade inom området värmepumpar och erbjuder dig skräddarsydda lösningar där vi tar hänsyn till förutsättningarna i just din fastighet. Du får också marknadens mest omfattande garanti, med 10 år på kompressorn och 6 år på värmepumpen.

Vi har 25 års erfarenhet från hundratals framgångsrika installationer av Sveriges bästa och mest effektiva värmesystem för bergvärme, jordvärme och luftvärme och vår säljare hjälper dig att välja rätt värmepump.

Återförsäljare och installatör av värmepumpar

Offert värmepump

Offert - Service

Basuppgifter


Adress för installation


Fakturaadress


Offert Vattenprov


Offert Vattenfilter


Om du beställt nytt vattenprov kommer vi återkomma till dig och diskutera vilket vattenprov som behövs för ditt behov. Vatten är ett av de viktigaste livsmedel och därför är det viktigt att veta vad vi dricker. Det fins olika nivåer på provet och vi rekommenderar ett komplett prov. Vattenprovet kommer hem till dig med post och skickas in av kund. Önskas hjälp med provtagningen faktureras det löpande enligt prislista.

Om du har ett vattenprov sedan tidigare och det inte är äldre en 3 år så kan du bifoga det här nedan. Tänk på att vatten i marken kan förändras över tid och nytt prov bör tas en gång / år men minst var tredje år för att säkerställa att det vatten du dricker är hälsosamt. Många föroreningar så som radon, uran, bly mm är utan smak och kan vara skadlig över tid och därför är det viktigt att kontrollera även dessa föroreningar.

Offert vattenpump


Offert vattenbrunn


Offert värmepump


Offert badrum


Badrummets mått

Önskat ytskikt och tillbehör

Nytt vatten / avlopp

Beskrivning av befintlig badrum

Övriga frågor


Konvertering värmesystem


Information

Informationen som du lämnar i detta formulär gör så att vi kan på ett kvalitativt sätt kunna hantera ert ärende. Personnummer och fastighetsbeteckning är viktigt om vi ska kunna söka ROT på den som äger fastigheten.


Offert

Du som önskar offert kommer bli kontaktad av vår säljare om vi behöver kompletterande uppgifter. Om vi har den informationen som behövs genom formuläret kommer vi kontakta er efter offerten är skickad för att prata med er om ert övriga behov och boka in ett kundbesök.


Service

Du som har behov av service eller övrigt hjälp kommer bli kontaktad så snart vi hinner för att boka in ditt ärende. Ärendet skickas till en arbetsledare som sedan bokar in ditt ärende normalt inom 5 arbetsdagar. Om ärendet är brådskande skriver du det i ärendet och vi försöker prioritera ditt ärende.


Övrigt

Läs gärna frågor och svar under kundservice om de vanligaste frågorna. Viktigt är att den som beställer arbete av oss är ägare av fastigheten som man bor i eftersom det är endast fastighetsägare som får avdrag med ROT. Den som beställer arbetet är betalningsansvarig.


Värmepumpar

Vattenpump

Vattenpumpar

Vattenfilter

Vattenprov

Konvertering

Vattenbrunnar