Branschregler säker vatteninstallation logo

Lång erfarenhet av att konvertera energisystem

Ett effektivare värmesystem

Vi har lång erfarenhet av att konvertera energisystem. Det kan vara från direktverkande el till vattenburet värmesystem, byte från pannor med fossila bränslen och elpannor till värmepumpar. Kontakta oss för kostnadsförslag.

Konvertera ditt värmesystem

Med vår långa erfarenhet är vi specialister på att omvandla energisystem för att möta dagens behov och framtida utmaningar. Oavsett om det handlar om att byta från direktverkande el till vattenburet värmesystem med radiatorer, golvvärme eller fläktkonvektorer, eller att göra övergången från pannor som använder fossila bränslen och elpannor till moderna och miljövänliga värmepumpar – vi har expertisen och resurserna för att göra det smidigt och kostnadseffektivt för dig.

Optimera energiförbrukningen

Vi förstår vikten av att optimera energiförbrukningen och minska miljöpåverkan, samtidigt som vi säkerställer att din komfort och välbefinnande inte kompromissas. Genom att arbeta med oss kan du vara säker på att du får skräddarsydda lösningar som passar dina unika behov och bidrar till en mer hållbar framtid.

Kontakta oss idag för att börja din resa mot ett effektivare och mer hållbart energisystem!

Offert konvertering

Offert - Service

Basuppgifter


Adress för installation


Fakturaadress


Offert Vattenprov


Offert Vattenfilter


Om du beställt nytt vattenprov kommer vi återkomma till dig och diskutera vilket vattenprov som behövs för ditt behov. Vatten är ett av de viktigaste livsmedel och därför är det viktigt att veta vad vi dricker. Det fins olika nivåer på provet och vi rekommenderar ett komplett prov. Vattenprovet kommer hem till dig med post och skickas in av kund. Önskas hjälp med provtagningen faktureras det löpande enligt prislista.

Om du har ett vattenprov sedan tidigare och det inte är äldre en 3 år så kan du bifoga det här nedan. Tänk på att vatten i marken kan förändras över tid och nytt prov bör tas en gång / år men minst var tredje år för att säkerställa att det vatten du dricker är hälsosamt. Många föroreningar så som radon, uran, bly mm är utan smak och kan vara skadlig över tid och därför är det viktigt att kontrollera även dessa föroreningar.

Offert vattenpump


Offert vattenbrunn


Offert värmepump


Offert badrum


Badrummets mått

Önskat ytskikt och tillbehör

Nytt vatten / avlopp

Beskrivning av befintlig badrum

Övriga frågor


Konvertering värmesystem


Information

Informationen som du lämnar i detta formulär gör så att vi kan på ett kvalitativt sätt kunna hantera ert ärende. Personnummer och fastighetsbeteckning är viktigt om vi ska kunna söka ROT på den som äger fastigheten.


Offert

Du som önskar offert kommer bli kontaktad av vår säljare om vi behöver kompletterande uppgifter. Om vi har den informationen som behövs genom formuläret kommer vi kontakta er efter offerten är skickad för att prata med er om ert övriga behov och boka in ett kundbesök.


Service

Du som har behov av service eller övrigt hjälp kommer bli kontaktad så snart vi hinner för att boka in ditt ärende. Ärendet skickas till en arbetsledare som sedan bokar in ditt ärende normalt inom 5 arbetsdagar. Om ärendet är brådskande skriver du det i ärendet och vi försöker prioritera ditt ärende.


Övrigt

Läs gärna frågor och svar under kundservice om de vanligaste frågorna. Viktigt är att den som beställer arbete av oss är ägare av fastigheten som man bor i eftersom det är endast fastighetsägare som får avdrag med ROT. Den som beställer arbetet är betalningsansvarig.


Värmepumpar

Vattenpump

Vattenpumpar

Vattenfilter

Vattenprov

Konvertering

Vattenbrunnar