Vattenfilter

Går du i tankar om att byta vattenfilter eller behöver du bara service eller allmän hjälp?
Vi står till ditt förfogande alla dagar i veckan.

Specialist på vattenfilter

Behöver du en vattenreningslösning. Allt börjar med en vattenanalys! Att välja rätt filter kräver alltid en noggrann analys av hur ditt vatten ser ut.

 

Om du letar efter vattenfilter har vi allt du behöver. Vi kan hjälpa dig med allt från vattenanalys och filterval till installation av ditt filter. Hos oss på NordlandVVS hjälper vi dig att hitta ett vattenfilter som passar dina behov. 

Vattenanalys - Behållare för vattenfilter

Din leverantör av vattenfilter

Hos oss finner du kompetenta medarbetare som gärna hjälper dig med att välja det bästa vattenfiltret. Du måste ta hand om vattenkvaliteten i din egen brunn och du behöver ett vattenfilter av hög kvalitet. Vi är här för att hjälpa dig med det så att du kan spara både tid och pengar. 

Kontakta oss


Experter på vattenfilter

Hos oss hittar du vattenfilter för alla ändamål och vi har ett brett utbud av olika vattenfilter. Det finns många olika vattenfilter på marknaden och det kan vara svårt att veta vilket som är rätt för dig. Vi har gjort det till vårt uppdrag att hjälpa dig att välja rätt vattenfilter, så att du kan spendera din tid på annat roligt så tar vi hand om ditt vattenfilter.

Vattenanalys rent vatten
Rent vatten i en vattenkran

Gratis vattenanalys

Vattenanalysen är viktig eftersom den visar hur vattnet ser ut och hur hårt det är. Med ett vattenfilter kan du bli av med alla föroreningar i vattnet så att du bara har rent vatten att dricka. Ett vattenfilter kan också spara pengar eftersom du inte behöver köpa vatten på flaska. Är du ute efter en större ändring, exempelvis när du ska renovera badrummet så kan vi även där stå till tjänst.

NordlandVVS - En stadig partner

Om du har en egen brunn är du ansvarig för vattnets kvalitet och behöver ett vattenfilter av hög kvalitet för att säkerställa att det är säkert. Vi är här för att hjälpa dig med det eftersom vi vet hur svårt det kan vara att hitta rätt.

Vi erbjuder vattenanalyser och kan hjälpa dig att hitta det perfekta vattenfiltret för dina behov. Kontakta oss idag!

Huvudkontor
Skeppsbron 67
87130 Härnösand
svar@nordlandvvs.se
Tel: 0611-206 10