Branschregler säker vatteninstallation logo

Dags att byta vattenfilter eller behöver du service?

Behöver du en vattenreningslösning

Om du letar efter vattenfilter har vi allt du behöver. Vi kan hjälpa dig med allt från vattenanalys och filterval till installation av ditt filter. Hos oss på Nordland VVS hjälper vi dig att hitta ett vattenfilter som passar dina behov.

Specialist på vattenfilter

Behöver du en vattenreningslösning. Allt börjar med en vattenanalys! Att välja rätt filter kräver alltid en noggrann analys av hur ditt vatten ser ut. 

Om du letar efter vattenfilter har vi allt du behöver. Vi kan hjälpa dig med allt från vattenanalys och filterval till installation av ditt filter. Hos oss på NordlandVVS hjälper vi dig att hitta ett vattenfilter som passar dina behov.

Din leverantör av vattenfilter

Hos oss finner du kompetenta medarbetare som gärna hjälper dig med att välja det bästa vattenfiltret. Du måste ta hand om vattenkvaliteten i din egen brunn och du behöver ett vattenfilter av hög kvalitet. Vi är här för att hjälpa dig med det så att du kan spara både tid och pengar.

Offert vattenfilter

Offert - Service

Basuppgifter


Adress för installation


Fakturaadress


Offert Vattenprov


Offert Vattenfilter


Om du beställt nytt vattenprov kommer vi återkomma till dig och diskutera vilket vattenprov som behövs för ditt behov. Vatten är ett av de viktigaste livsmedel och därför är det viktigt att veta vad vi dricker. Det fins olika nivåer på provet och vi rekommenderar ett komplett prov. Vattenprovet kommer hem till dig med post och skickas in av kund. Önskas hjälp med provtagningen faktureras det löpande enligt prislista.

Om du har ett vattenprov sedan tidigare och det inte är äldre en 3 år så kan du bifoga det här nedan. Tänk på att vatten i marken kan förändras över tid och nytt prov bör tas en gång / år men minst var tredje år för att säkerställa att det vatten du dricker är hälsosamt. Många föroreningar så som radon, uran, bly mm är utan smak och kan vara skadlig över tid och därför är det viktigt att kontrollera även dessa föroreningar.

Offert vattenpump


Offert vattenbrunn


Offert värmepump


Offert badrum


Badrummets mått

Önskat ytskikt och tillbehör

Nytt vatten / avlopp

Beskrivning av befintlig badrum

Övriga frågor


Konvertering värmesystem


Information

Informationen som du lämnar i detta formulär gör så att vi kan på ett kvalitativt sätt kunna hantera ert ärende. Personnummer och fastighetsbeteckning är viktigt om vi ska kunna söka ROT på den som äger fastigheten.


Offert

Du som önskar offert kommer bli kontaktad av vår säljare om vi behöver kompletterande uppgifter. Om vi har den informationen som behövs genom formuläret kommer vi kontakta er efter offerten är skickad för att prata med er om ert övriga behov och boka in ett kundbesök.


Service

Du som har behov av service eller övrigt hjälp kommer bli kontaktad så snart vi hinner för att boka in ditt ärende. Ärendet skickas till en arbetsledare som sedan bokar in ditt ärende normalt inom 5 arbetsdagar. Om ärendet är brådskande skriver du det i ärendet och vi försöker prioritera ditt ärende.


Övrigt

Läs gärna frågor och svar under kundservice om de vanligaste frågorna. Viktigt är att den som beställer arbete av oss är ägare av fastigheten som man bor i eftersom det är endast fastighetsägare som får avdrag med ROT. Den som beställer arbetet är betalningsansvarig.


Värmepumpar

Vattenpump

Vattenpumpar

Vattenfilter

Vattenprov

Konvertering

Vattenbrunnar