Ett komplett företag för installation av värme & vatten

Vi installerar och servar Värmepumpar av alla fabrikat

Nordland VVS är ett komplett företag för installation av värme och vatten. Oavsett om du önskar uppdatera ditt värmesystem, borra efter vatten eller installera ett filter så är vi rätt partner för dig. Tveka inte att kontakta oss.

Om Nordland VVS

Vi installerar och servar Värmepumpar av alla fabrikat. Vid ny installation så installerar vi i första hand värmepumpar från IVT, vattenpumpar från ScandiaPumps och filter från DEBE vattenrening.

Vi är en auktoriserad återförsäljare för IVT’s heltäckande program av värmepumpar inom bergvärme, jordvärme, luft/vatten, luft/luft och frånluft. Självklart servar, och reparerar vi våra värmepumpar & övriga fabrikat om ni önskar en service eller en reparation.

Installation av värmepumpar och rörarbeten i totalentreprenad.

Oavsett ditt behov ger vi en behovsanalys till dess att anläggningen är i drift samt utför service under hela dess livstid. Vid köp av en ny installation är trygghet, och kvalité på såväl produkt som installatör extra viktig och därför utbildas vår personal i deras expertområde så att kunden kan vara trygg i vår kompetens.

Välkommen att ta kontakt med oss för en kostnadsfri rådgivning eller offert för ditt behov.