Branschregler säker vatteninstallation logo

Drömmer ni om ett nytt badrum då har ni kommit rätt

Helhetsansvar vid badrumsrenovering

Kontakta oss så hjälper vi dig att förverkliga dina drömmar om ett exklusivt badrum. Vi startar med att se det behov och önskemål som du har och planerar med några enkla steg. ​Med oss är du garanterad ett högkvalitativt slutresultat.

Renovera ditt badrum

Drömmer du om ett nytt badrum då har ni kommit rätt. Oavsett om du vill byta ut delar så som toalett, handfat eller önskar du nytt och fräscht från grunden då är vi rätt partner för dig. Kontakta oss så hjälper vi dig att förverkliga dina drömmar om ett exklusivt badrum. Vi startar med att se det behov och önskemål som du har och planerar med några enkla steg. ​

Om du renoverar ditt badrum med oss är du garanterad ett högkvalitativt slutresultat. NordlandVVS har många års erfarenhet av att renovera badrum, så du kan vara säker på att du är i trygga händer hos oss.

Specialister på badrumsrenoveringar

Går du i tankarna av att renovera ditt badrum ska först och främst boka in ett samtal med oss. På så sätt får vi en bättre bild av vad för typ av projekt du önskar ha gjort, vi kan även här komma med idéer och tips på hur vi kan skapa ditt drömbadrum.

Vi har specialiserat oss på renovering av badrum. Vi har många års erfarenhet och vårt team av experter kan hjälpa dig med allt från planering till utförande. 

Offert badrum

Offert - Service

Basuppgifter


Adress för installation


Fakturaadress


Offert Vattenprov


Offert Vattenfilter


Om du beställt nytt vattenprov kommer vi återkomma till dig och diskutera vilket vattenprov som behövs för ditt behov. Vatten är ett av de viktigaste livsmedel och därför är det viktigt att veta vad vi dricker. Det fins olika nivåer på provet och vi rekommenderar ett komplett prov. Vattenprovet kommer hem till dig med post och skickas in av kund. Önskas hjälp med provtagningen faktureras det löpande enligt prislista.

Om du har ett vattenprov sedan tidigare och det inte är äldre en 3 år så kan du bifoga det här nedan. Tänk på att vatten i marken kan förändras över tid och nytt prov bör tas en gång / år men minst var tredje år för att säkerställa att det vatten du dricker är hälsosamt. Många föroreningar så som radon, uran, bly mm är utan smak och kan vara skadlig över tid och därför är det viktigt att kontrollera även dessa föroreningar.

Offert vattenpump


Offert vattenbrunn


Offert värmepump


Offert badrum


Badrummets mått

Önskat ytskikt och tillbehör

Nytt vatten / avlopp

Beskrivning av befintlig badrum

Övriga frågor


Konvertering värmesystem


Information

Informationen som du lämnar i detta formulär gör så att vi kan på ett kvalitativt sätt kunna hantera ert ärende. Personnummer och fastighetsbeteckning är viktigt om vi ska kunna söka ROT på den som äger fastigheten.


Offert

Du som önskar offert kommer bli kontaktad av vår säljare om vi behöver kompletterande uppgifter. Om vi har den informationen som behövs genom formuläret kommer vi kontakta er efter offerten är skickad för att prata med er om ert övriga behov och boka in ett kundbesök.


Service

Du som har behov av service eller övrigt hjälp kommer bli kontaktad så snart vi hinner för att boka in ditt ärende. Ärendet skickas till en arbetsledare som sedan bokar in ditt ärende normalt inom 5 arbetsdagar. Om ärendet är brådskande skriver du det i ärendet och vi försöker prioritera ditt ärende.


Övrigt

Läs gärna frågor och svar under kundservice om de vanligaste frågorna. Viktigt är att den som beställer arbete av oss är ägare av fastigheten som man bor i eftersom det är endast fastighetsägare som får avdrag med ROT. Den som beställer arbetet är betalningsansvarig.


Värmepumpar

Vattenpump

Vattenpumpar

Vattenfilter

Vattenprov

Konvertering

Vattenbrunnar