Branschregler säker vatteninstallation logo

Värmepumpar i Gävle

Återförsäljare och installatör av värmepumpar

Nordland VVS är fullserviceföretaget för dig. Oavsett om du vill uppgradera ditt värmesystem, installera en värmepump, eller serva din värmeanläggning för att förbättra din energieffektivitet, är vi din idealiska värmepumpsinstallatör i Gävle.

Certifierad för installation av värmepumpar i Gävle

När du investerar i en ny värmepumpsanläggning är trygghet och kvalitet avgörande, både när det gäller produkten och installatören. Vi lägger stor vikt vid att säkerställa hög kompetens hos våra montörer, för att garantera en pålitlig och professionell installation. Som auktoriserad återförsäljare och installatör för IVT värmepumpar kan du lita på att vi lever upp till de högsta standarderna och erbjuder både enastående produkter och service.

Marknadens mest omfattande garantier

Våra tjänster inkluderar marknadens mest omfattande garantier, med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen. Med över 25 års erfarenhet och hundratals framgångsrika installationer av värmesystem för bergvärme, jordvärme och luftvärme kan du lita på vår expertis. Kontakta vår säljare idag för att få hjälp att välja rätt värmepump för dina behov.

Återförsäljare och installatör av värmepumpar

Att välja rätt värmepump i gävle

Jordvärme, bergvärme, luft/luft, luft/vatten eller frånluft

Som återförsäljare och installatör av IVT värmepumpar är vi specialutbildade inom området och kan erbjuda dig skräddarsydda lösningar som tar hänsyn till din fastighets förutsättningar. Med vår expertis och erfarenhet kan du vara trygg med att vi levererar högkvalitativa värmepumpsanläggningar.

Nyinstallation värmepump

Installation av ny värmeanläggning

Vi på Nordland VVS prioriterar trygghet och kvalitet vid köp av en ny värmepumpsanläggning. Som certifierad IVT-återförsäljare ställer vi höga krav på våra montörers kompetens och ser till att alla installationer underhålls för din trygghet och bekvämlighet. Med vår omfattande erfarenhet inom värmepumpar erbjuder vi skräddarsydda helhetslösningar, oavsett om det är en luft/vatten-, luft/luft- eller frånluftsvärmepump du behöver för ditt hem eller företag. Genom våra goda relationer med olika leverantörer kan vi säkerställa att du får den bästa lösningen för dina behov.

Varför behövs service?

Service av din värmepump i Gävle

Att regelbundet underhålla din värmepump är avgörande för att undvika framtida kostnader och säkerställa dess långsiktiga effektivitet och pålitlighet. Vi rekommenderar att din värmepump får service årligen eller vartannat år för att bibehålla dess prestanda. Genom att investera i regelbunden service ökar du också din värmepumps livslängd och förbättrar dess effektivitet, vilket leder till besparingar på lång sikt. På Nordland VVS har vi erfarna tekniker som är specialiserade på värmepumpsservice och är redo att hjälpa till med att säkerställa att din värmepump fungerar smidigt och effektivt. 

Offert värmepump Gävle

Offert - Service

Basuppgifter


Adress för installation


Fakturaadress


Offert Vattenprov


Offert Vattenfilter


Om du beställt nytt vattenprov kommer vi återkomma till dig och diskutera vilket vattenprov som behövs för ditt behov. Vatten är ett av de viktigaste livsmedel och därför är det viktigt att veta vad vi dricker. Det fins olika nivåer på provet och vi rekommenderar ett komplett prov. Vattenprovet kommer hem till dig med post och skickas in av kund. Önskas hjälp med provtagningen faktureras det löpande enligt prislista.

Om du har ett vattenprov sedan tidigare och det inte är äldre en 3 år så kan du bifoga det här nedan. Tänk på att vatten i marken kan förändras över tid och nytt prov bör tas en gång / år men minst var tredje år för att säkerställa att det vatten du dricker är hälsosamt. Många föroreningar så som radon, uran, bly mm är utan smak och kan vara skadlig över tid och därför är det viktigt att kontrollera även dessa föroreningar.

Offert vattenpump


Offert vattenbrunn


Offert värmepump


Offert badrum


Badrummets mått

Önskat ytskikt och tillbehör

Nytt vatten / avlopp

Beskrivning av befintlig badrum

Övriga frågor


Konvertering värmesystem


Information

Informationen som du lämnar i detta formulär gör så att vi kan på ett kvalitativt sätt kunna hantera ert ärende. Personnummer och fastighetsbeteckning är viktigt om vi ska kunna söka ROT på den som äger fastigheten.


Offert

Du som önskar offert kommer bli kontaktad av vår säljare om vi behöver kompletterande uppgifter. Om vi har den informationen som behövs genom formuläret kommer vi kontakta er efter offerten är skickad för att prata med er om ert övriga behov och boka in ett kundbesök.


Service

Du som har behov av service eller övrigt hjälp kommer bli kontaktad så snart vi hinner för att boka in ditt ärende. Ärendet skickas till en arbetsledare som sedan bokar in ditt ärende normalt inom 5 arbetsdagar. Om ärendet är brådskande skriver du det i ärendet och vi försöker prioritera ditt ärende.


Övrigt

Läs gärna frågor och svar under kundservice om de vanligaste frågorna. Viktigt är att den som beställer arbete av oss är ägare av fastigheten som man bor i eftersom det är endast fastighetsägare som får avdrag med ROT. Den som beställer arbetet är betalningsansvarig.