Våra tjänster

Värmepumpar

Vi är en auktoriserad återförsäljare och installatör för IVT’s heltäckande program av värmepumpar inom bergvärme, jordvärme, luft/vatten, luft/luft och frånluft. Vi installerar och gör även service på er befintliga värmepump.

Badrum

Drömmer du om ett nytt badrum då har ni kommit rätt. Oavsett om du vill byta ut delar så som WC handfat eller önskar du nytt och fräscht från grunden då är vi rätt partner för dig.

Badrum
vattenpump

Vattenpumpar

Vi hjälper dig att hitta en lämplig lösning för dina behov oberoende om det rör sig om en avancerad lösning eller enklare behov. Självklart kan vi borra en ny vattenbrunn åt dig om du behöver det.

Vattenbrunn

Vi har lång erfarenhet och har borrat vattenbrunnar i över 40 år. Efter borrningen installerar vi din anläggning i totalentreprenad oavsett vilket behov du har.

radiator element konverering

Konvertering

Vi tar på oss konverteringar av fastigheter. Behöver du konvertera från direktverkande el så har du kommit helt rätt.

Läs mer om Konvertering

Vattenfilter

Behöver du en vattenreningslösning? Allt börjar med en vattenanalys! Att välja rätt filter kräver alltid en noggrann analys av hur ditt vatten ser ut. Ta vattenprov via oss!

vattenanalys

Vattenprov

Allt börjar med en vattenanalys! Om vattnet ändrar lukt, smak eller färg är en vattenanalys på sin plats. Livsmedelsverket rekommenderar även regelbundna vattenanalyser minst var tredje år, även om allt verkar normalt med vattnet.

Huvudkontor
Skeppsbron 67
87130 Härnösand
svar@nordlandvvs.se
Tel: 0611-206 10