Egen vattenbrunn

Är du i behov av eget vatten står vi till ditt förfogande som din långsiktiga partner.

Borrning av vattenbrunn

Om du har behov av att få eget vatten så är vi helt klart rätt partner för dig.

Vi har lång erfarenhet och har borrat i över 40 år. Efter borrningen installerar vi din anläggning i totalentreprenad oavsett vilket behov du har.

Vi hjälper dig att hitta en lämplig lösning för dina behov oberoende om det rör sig om en avancerad lösning eller enklare installation. Vi utför nyinstallation av vattenbrunnar, pumpanläggningar samt allasorters vattenrening och service av både nytt och gammalt.

rent vatten i ett glas

Specialister på vattenbrunnar

En modern djupbrunn håller länge och är bättre skyddad mot föroreningar än grävda brunnar som tar upp ytvatten.

Vi kan erbjuda borrning där det inte finns något kommunalt vatten. En brunn förväntas i allmänhet leverera 1200 liter per dag för ett typiskt hushåll. Normal användning anses vara 200 l/dag per person.

Det är viktigt att tänka på om du har lokal kännedom om närliggande vattenbrunnar. Det är också viktigt att placera brunnen rätt i förhållande till t.ex. dräneringsrör eller jordbruksanläggningar.

Ta kontakt i dag så gör vi en kostnadsfri offert så att du kan njuta av det vatten som alla borde ha tillgång till.

Offertförfrågan Vattenpump / vattenbrunn.


Rent vatten med egen vattenbrunn

Tillgängligheten på bra vatten är viktigt för ditt boende. Det garanterar att du alltid har tillgång till vatten, oavsett hur vädret eller vattenförsörjningen ser ut. Så varför inte investera i en bra vattenbrunn redan i dag? Ta kontakt med oss när som helst för mer information.

Vad innebär det att anlita oss?

  • En seriös leverantör
  • Vattenprov
  • Brunnsprotokoll
  • Regelbunden kontroll
borrning av vattenbrunn

Din leverantör av vattenbrunn

Enligt livsmedelsverket så rekommenderar de att ditt vatten analyseras minst vart tredje år och även här står vi vid din sida om du behöver hjälp. Vi på NordlandVVS hjälper dig alltså med allt som hör till för dig som har egen vattenbrunn. Vi ordnar vatten åt dig oavsett om du behöver tillgodose en liten sommarstuga eller en större byggnad.

Huvudkontor
Skeppsbron 67
87130 Härnösand
svar@nordlandvvs.se
Tel: 0611-206 10